RealMexican, har arbetat i över 15 år på den svenska marknaden och är en av de viktigaste leverantörerna utav varor för mexikanska restauranger och livsmedelskedjor. Vi jobbar med de främsta mexikanska märkerna, som vi har introducerat på den svenska marknaden de senaste 15-åren. Historien om vårt företag är full av händelser, demos och utställningar. Vi har redan litat på våra kunder i 15 år och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda exceptionell service. Vi hoppas göra detta och dela med oss av vår expertis. Men låt oss se över vår historia och påminna oss lite hur det började.

MAY 2006 RealMexicans Födelsedag.
Företaget gick in på den svenska marknaden med målet att främja det autentiska mexikanska köket. Vi började med att introducera El yucateco och deras fantastiska starka såser, majstortillas från Nagual och konserverade chilis/bönor från Carey. Detta år föddes även andale.se, Sveriges första webbshop av autentisk Mexikansk mat från oss på RealMexican.
År 2011 introducerar RealMexican nya varumärken till Sverige..
Vi var de som introducerade den berömda mexikanska läsken Jarritos, vi la även till nya varor till portföljen detta år. RealMexican-märken så som La Costena, Clemente Jacques, Azteca, Rogelio Bueno, La Sierra & El Sarape. Alla dessa varumärken är stolt representerade av RealMexican i Sverige i mer än 15 år.
År 2015, mer naturliga varumärken.                                            Detta år introducerade och distribuerade vi GMO-fritt majsmjöl (Maseca), som produceras här i Europa med europeisk majs. Året 2015 började vi också marknadsföra Naturelo-märket av majsmjöl, något som vi verkligen gillar. Till våra kunder rekommenderar RealMexican-teamet endast de produkter som vi har testat & gillar samt godkänner som experter.
2016, 10 års jubileum.
Vi firade vårt 10 års jubileum och grattades utav våra kunder på en av Skandinaviens största mässor. Tidigare bosatta i Västerås valde vi nu att flytta till Stockholm, närmare våra kunder för att enklare kunna ge dem 24 timmars service.
2018, ytterligare utveckling.                                                        Vi fortsätter att växa & vara stolta över produkter som vi älskar. Detta år fick vi även vara stolta över att ha fått ny spetskompetens i just Mexikansk matlagning. Vi fortsatt vara stolta över att vara marknadsledande inom Mexikans gastronomi i Sverige. RealMexican har nu ett av de bredaste sortimenten av mexikanska märken och produkter för att kunna tillfredsställa alla kunders efterfrågan. Vi arbetar fortfrande med de främsta mexikanska märkena, som vi introducerat för den svenska marknaden i över 15 år. : La Costena, Maseca, El Yucateco, Jarritos, Clemente Jacques, Azteca, Nagual, Rogelio Bueno, La Sierra, Pepe Pancho, El Sarape, San Miguel, Carey, etc.