RealMexican, vilka har arbetat sedan 12 år på den svenska marknaden är en av de viktigaste leverantörerna av varor för mexikanska restauranger och livsmedelskedjor. Vi jobbar med de främsta mexikanska märkerna, som vi har introducerat för den svenska marknaden i nästan tolv år.
Historien om vårt företag är full av händelser, demos och utställningar. Vi har redan litat på våra kunder i 12 år och ger dem bästa service och delar med oss av vår expertis. Men låt oss se över vår historia och påminna oss lite hur det började.

MAY 2006. Födelsedag av RealMexican.
Företaget gick in i den svenska marknaden med målet att främja det autentiska mexikanska köket. Vi började med introduktion av märken av bästa habanero såser av El Yucateco, den bästa majs tortillan Nagual och konserverad chili och bönor Carey. Även andale.se föddes, Sveriges första webbshop av autentisk mat från RealMexican.
År 2011 inleder RealMexican de nya varumärkena till Sverige.
Vi var de som introducerade till Sverige den berömda mexikanska läsken Jarritos, vi har också tillagt vår portfölj andra RealMexican-märken som La Costena, Clemente Jacques, Azteca, Rogelio Bueno, La Sierra, El Sarape. Alla dessa varumärken är stolta representerade i Sverige av RealMexican redan i mer än 12 år.
År 2015, mer naturliga varumärken.
Vi introducerade och distribuerade GMO-fritt majsmjöl Maseca, producerat i Europa med europeisk majs.
Vi har också börjat marknadsföra Naturelo-märket av majsmjöl, som vi verkligen gillar.
Till våra kunder rekommenderar RealMexican-teamet att de produkter som de testar, gillar och godkänner som experter.
2016, 10 års jubileumsval.
Vi firade vår 10 års jubileum och fick grattis från våra kunder på ett av Skandinaviens största mässor. Tidigare i Västerås flyttades vi till Stockholm, närmare våra kunder och ge dem 24 timmars bästa service.
2018, ytterligare utveckling
Vi fortsätter att växa, vara stolta över produkter som vi älskar, vara stolta över att upprepas av kompetens, vara stolta över att vara marknadspersonal för RealMexican gastronomi i Sverige.
RealMexican har ett av de bredaste sortimenten av mexikanska märken och deras produkter för att kunna tillfredsställa vad alla deras kunder efterfrågar.
Vi arbetar med de främsta mexikanska märkena, som vi introducerat för den svenska marknaden för nästan tio år. : La Costena, Maseca, El Yucateco, Jarritos, Clemente Jacques, Azteca, Nagual, Rogelio Bueno, La Sierra, Pepe Pancho, El Sarape, San Miguel, Carey, etc.